Ételstílus
Süssünk - főzzünk
LEGFRISSEBB BLOGBEJEGYZÉSEK
Zelleres, répás...
Főzőiskola: hal filézése
Hadza-diéta: egy tanzániai...
A világ leghosszabb pizzája
Zabliszttel készült pizza
Tovább a blograforward
Sütési - főzési alapok
Hogyan főzzünk tésztát? forward
Kelt tészta alaprecept
Tészta diéta
Mit érdemes tudni a durumtésztákról? forward
Mit érdemes tudni a magyar tojásos tésztákról?
 
Szakértőnk válaszol buble Szakértőnk válaszol buble
KÉRDEZD A GYERMELYI DIETETIKUSÁT! KÉRDEZD A GYERMELYI SZAKÁCSÁT!
Szénhidrát szegény 2011-01-29 10:50:00   tésztafőzés 2010-12-25 12:37:00
Kedves Krisztina! Terveznek-e szénhidrát szegény tésztával megjelenni, akár az amerikai Dreamfields? http://www.dreamfields-pasta.com/ Köszönöm, Vilmos  

Hogyan lehet megfőzni a kagyló tésztát, hogy a megkeverésnél ne menjen apró darabokra. Még nem sikerült.

 
dietetikus Tisztelt Vilmos! Több egyetemmel és kutatóintézettel együtt kísérletezünk funkcionális tészták előállításával. A kutatómunka a gabonanemesítéstől indul és olyan alapanyag előállítását célozza, mely a végtermékben magasabb koncentrációjú bioaktív, természetes alapú komponenseket eredményez, magasabb élelmi rosttartalommal együtt. Ezek a termékek jelenleg tudományos és klinikai tesztelés alatt vannak, valós eredményekről ezt követően tudunk érdemben nyilatkozni. Tisztelettel: Gyermelyi Tészta  
szakacs

Tisztelt Hölgyem! Elméletileg a tésztának nem lenne szabad szétesnie főzés során. Kérem, adja meg elérhetőségét, hogy egyeztetni tudjunk Önnel. Köszönettel: Gyermelyi Tészta

Összes bejegyzés megtekintéseforward