Karrier

Üdvözöljük a Gyermelyi Vállalatcsoport karrier oldalán!


A Gyermelyi Vállalatcsoport Magyarország meghatározó mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozása. A cégcsoport 100 %-ban magyar tulajdonban van és Magyarországon folytatja termelő tevékenységét.

A vállalatcsoport termőterületén termelt búzából, a Gyermelyi magas színvonalú malmában őrölünk lisztet és darát, amelyhez saját tojófarmunkon termelt friss tojást adunk – így készül Magyarország piacvezető száraztésztája.

A Gyermelyi minőség tartós sikerességéhez a beruházások, technológiai fejlesztések mellett elsősorban a jól képzett, elhivatott munkatársak járultak hozzá. Fontosnak tartjuk, hogy munkavállalóinkat megbecsüljük, velük hosszú távon gondolkodjunk, részükre versenyképes és egyedi igényeiket is figyelembe vevő juttatásokat biztosítsunk. Mindezen felül munkatársaink modern munkakörnyezetben és munkaeszközökkel végezhetik mindennapi feladataikat.

Amennyiben osztozni szeretne sikereinkben, a Gyermelyi Vállalatcsoport munkatársa szeretne lenni, kérjük, hogy tekintse meg aktuális állásajánlatainkat.