A Gyermelyi Vállalatcsoport elkötelezett a kiváló minőségű, biztonságos,
magyar élelmiszer előállítása és a fogyasztói igények minél szélesebb körű kielégítése iránt.
Termékeink zöme saját előállítású alapanyagból készül, így biztosított a gondos válogatás, a kifogástalan
minőség és a finom íz. Az alábbiakban áttekintheti a fogyasztóknak szánt termékeink palettáját,
amelyekről további információt is megtudhat.
A piacvezető Gyermelyi tészta legnépszerűbb termékcsaládja a termelés meghatározó részét adó négytojásos tészta. A 23 formátumban kapható négytojásos tészták között megtaláljuk a levesbetéteket, a köretnek, salátának és édességnek való különleges formákat is. A tészták saját alapanyagokból: a gyermelyi malomban előállított speciális tésztaipari lisztből és a saját tojófarmjainkon megtermelt friss tojásból készülnek. A friss tojás biztosítja négytojásos termékeink kiváló főzési tulajdonságait, magas vízfelvevő képességét, ruganyos állagát és gazdag, finom ízét. A tojásban lévő vitaminoknak, a tökéletesen emészthető fehérjének, az optimális zsírsav-összetételnek és ásványi anyagoknak köszönhetően az emberi szervezet működése szempontjából is komoly hozzáadott értéket tartalmaznak tojásos tésztáink, így méltán tartoznak a tésztapiac prémium kategóriájába.
Átlagos tápérték |
100 g / adag |
GDA % adagban |
GDA* |
Energiatartalom |
1530 kJ 361 kcal |
18 % |
2000 kcal |
Fehérje | 12,0 g |
24 % |
50 g |
Szénhidrát |
73,6 g |
28 % |
270 g |
ebből cukor |
3,0 g | 4 % | 90 g |
Zsír |
2,0 g | 2 % | 70 g |
ebből telített zsírsavak |
0,6 g | 4 % | 20 g |
Élelmi rostok |
3,2 g | 12 % | 25 g |
Nátrium |
0,0 g | 0 % | 2,4 g |
*GDA:Irányadó Napi Beviteli Érték a felnőttek számára 2000 kcal-s étrend alapján. Az egyéni szükséglet az életkortól, nemtől, testtömegtől és a fizikai mértéktől függően változhat. |