Vásároljon 2021. augusztus 30. és szeptember 28. között legalább 1 darab bármilyen Gyermelyi lisztet, mert a vásárlást igazoló blokk AP kódjával értékes nyeremények várják. Összesen 120 darab heti ajándék kerül kisorsolásra. Ha pedig a játék időtartama alatt legalább 3 csomaggal vásárol bármilyen Gyermelyi lisztet, kis szerencsével Öné lehet a fődíj is, egy 1 millió forintos bankkártya.

Milyen ajándékokat ér,
ha Gyermelyi lisztet vásárol?

Játékunk fődíja:

1 darab 1 millió forinttal feltöltött bankkártya: Játékunk végén Öné lehet egy darab, 1 millió forintos bankkártya, melyet névre szólóan állítunk ki. A bankkártyán szereplő összeg természetesen szabadon felhasználható bármire.

A fődíjon túl összesen 120 darab nyeremény talál gazdára a nyereményjátek 4 hetes időszaka alatt:

Hetente kisorsolásra kerül 5 darab pizzakő lapáttal:
A pizzakővel hamisítatlan kemencés pizzát vagy kenyeret lehet sütni a konyhai elektromos vagy gázsütőben. A pizzakövön sült finomságok alja finom ropogós, aranybarna lesz.

Az ajándék szett tartalma:
- pizza és kenyérsütő kerámialap 40x30x3 cm,
- pizzalapát 40x30 cm,
- receptjavaslat

Heti 5 darab tál és mérőedény szett:
Tálakból és mérőedényekből sosem lehet elég egy tevékeny háziasszony konyhájában, hiszen mennyi finom sütnivaló várakozik, hogy elkészítsék.
Hetente 5 darab szivárványszínű Nest 9 Plus mérőedény szettet sorsolunk ki játékosaink között szűrővel és szitával.

Heti 5 darab Tupperware gyúrólap nyújtóval és sütikiszúrókkal:
Többé nem kell a szemmértékre hagyatkoznia, mert a Tupperware gyúrólapon jól látható, könnyen követhető méretek és mértékegységek találhatók.

Az ajándék szetthez nyújtófa és sütemény kiszúrók is tartoznak.

Heti 15 darab Gyermelyi nyereménycsomag:
A Gyermelyi nyereménycsomag minden háztartásban, mindig jól jön, hiszen kiváló Gyermelyi termékeket rejt, és olyan meglepetéseket, melynek mindenki hasznát veszi.

A promóció véget ért!

Köszönjük, hogy velünk játszott!